Docentervaringen

Door middel van ICT (BlackBoard) een platform make...Lees verder

 

Dit project is uitgevoerd in nauwe samenwerking me...Lees verder

 

Binnen dit project hebben studenten in het kader v...Lees verder

 

Door middel van de mogelijkheden van de nieuwe med...Lees verder

 

Deel van het IO-vak “Industriële Productie” is een...Lees verder

 

In groepen

In (grote) groepen kan het soms lastig zijn te wisselen in werkvorm en te zorgen voor veel interactie. Maar door bijvoorbeeld korte opdrachten of vragen te geven, studenten hier in paren of groepen  over te laten discussieren en gezamenlijk tot een antwoord te laten komen, kan er al voor afwisseling gezorgd worden.&nb

Welke tools zijn hiervoor beschikbaar

  • Turningpoint (clickers of Repsonseware): Dit is een zogeheten Student Response System (SRS) waarmee een individuele maar ook een groep studenten tijdens college kunnen reageren op een (meerkeuze)vraag of stelling waarvan de uitslag vervolgens direct in een Microsoft Powerpoint presentatie worden weergegeven.
  • Crouwelzaal Sinds 2012 is er bij de faculteit Industrieel Ontwerp een speciale zaal ingericht waar snel gewisseld kan worden tussen frontaal-instructie onderwijs en groepswerk. Door draaibaar meubilair kunnen studenten snel groepen vormen. Door de beschikbaarheid van whiteboards en groepscamera's kunnen de resultaten van de groepen ook snel met de rest van de zaal gedeeld worden.
  • Digiboard Er kan samengewerkt worden rondom een digiboard (ook wel Smartboard)  

Meer weten?

© 2019 TU Delft

Metamenu