Successen met ICT in het onderwijs aan de TU Delft: Grassroots project 2007-2008

Dopper, S.M. (2009). Successen met ICT in het onderwijs aan de TU Delft. Grassroots project 2007-2008. TU Delft, Delft. [Download]

Dit boekje gaat over de ervaringen van de zes Grassroots-themagroepen. Van elke themagroep is een algemeen stuk opgenomen waarin de themabegeleiders terugkijken op de activiteiten van de groep en reflecteren op de resultaten.

Per themagroep worden twee projecten speciaal ‘uitgelicht’. De betreffende docenten vertellen over het onderwijsprobleem dat zij met hun Grassroot hebben opgelost, hoe ze dat hebben aangepakt en – voor zover zij dat onderzocht hebben – wat hun studenten ervan vonden.

Van elke themagroep worden alle projecten kort beschreven op een factsheet. Het afsluitende hoofdstuk belicht wat de Grassroots-docenten hebben gedaan met ICT in het onderwijs, en beschrijft wat dit heeft opgeleverd voor het onderwijs aan de TU Delft.