Portaalpagina voor IWS Werkplaats

20 maart 2012 door ICTO TEAM
Dr. ir. Anton van Beek (3mE/PME)

Afgelopen jaar is de Inloop Werkplaats Studenten (IWS) en assemblage werkplaats (AWS) bij Werktuigbouw opgericht.

Om ontwikkelde digitale instructie toegankelijk te maken zou er een portaalpagina moeten komen zoals die van pmb.tudelft.nl. Behalve de digitale instructie zou hier ook info kunnen komen over huisregels en veiligheid.

Wat wilt u hiermee bereiken in uw onderwijs (hoe sluit het aan bij een van de thema's)?
De studenten kunnen beter voorbereid naar de werkplaats komen waardoor de docenten veel minder tijd nodig hebben om van alles uit te leggen. Deze werkplaats wordt zeer intensief gebruikt waardoor een hoge organisatie graad vereist is.

Pdf met meer achtergrond informatie.

Docent: Dr. ir. Anton van Beek (3mE/PME); emailadres: a.vanbeek@remove-this.tudelft.nl
Docent: G.A. van Vliet (3mE/PME); emailadres: G.A.vanVliet@remove-this.tudelft.nl
Jaargang:2012-2013