Digitale instructie voor lasersnijder

20 maart 2012 door ICTO TEAM
Dr. ir. Anton van Beek (3mE/PME)

Afgelopen jaar is een lasersnijder aangeschaft die in de IWS zeer intensief gebruikt wordt door eerste jaars studenten.

We hebben een student assistent ingezet om de studenten te helpen met het gebruik. Dit zou door digitale instructie kunnen worden ondervangen. We hebben reeds een eerste opzet gemaakt voor andere instructies met Wimba Create. Dit moet nu een vervolg krijgen voor de lasersnijder. Mocht er tijd over zijn dan zouden we dit willen uitbreiden met een digitale instructie voor 3D-printers.

Wat wilt u hiermee bereiken in uw onderwijs (hoe sluit het aan bij een van de thema's)?
Met de digitale instructie kunnen studenten zonder tussenkomst van een instructor gebruik maken van de lasersnijder. De instructors krijgen hierdoor meer tijd per student om adhoc vragen te beantwoorden.

Pdf met meer achtergrond informatie.

Docent: Dr. ir. Anton van Beek (3mE/PME); emailadres: a.vanbeek@remove-this.tudelft.nl
Docent: Gerard van Vliet (3mE); emailadres: G.A.vanVliet@remove-this.tudelft.nl
Jaargang:2012-2013