Vragen of suggesties?

Heeft u vragen, opmerkingen of suggestiesvoor de ICTO website? Stuur dan uw e-mail naar ICTO@remove-this.TUDelft.nl.

Over deze website

Op deze website vindt u informatie over diverse e-learning tools en de wijze waarop u deze tools effectief in kunt zetten in uw onderwijspraktijk. ICT in het Onderwijs wordt ondersteund vanuit de afdeling Education Technology, Onderwijskundig Centrum Focus (OC Focus) en E-learning Support (ELS).

OC Focus

Onderwijskundig Centrum Focus (OC Focus) ondersteunt docenten en faculteiten in hun streven naar goed onderwijs. De speerpunten van OC Focus zijn: docentprofessionalisering, e-learning, internationalisering van het onderwijs en onderwijsontwikkeling. 
E-mail: OCFOcus@remove-this.tudelft.nl 

E-Learning Support

E-Learning Support (ELS) biedt directe ondersteuning bij de inzet van E-learing tools in het onderwijs. ELS is altijd bereikbaar (tel. 015 27 89194 of els@remove-this.tudelft.nl) en helpt u altijd verder met al uw e-learning vragen.
E-mail: els@remove-this.tudelft.nl

Education Technology

De afdeling Education Technology ondersteunt en stimuleert de toepassing van ICT om onderwijs te verrijken, te verbeteren en de efficientie te verhogen voor student en docent. In de periode 2011-2014 wordt uitgegaan van vier thema's, namelijk digitaal toetsen, Online Education, Next Generation Classroom, Mobiel leren.
E-mail: icto@remove-this.tudelft.nl

© 2018 TU Delft

Metamenu